Loading...

Življenje je nenehno učenje in potovanje. Na Zavedno se tega zavedamo v polni meri. Torej biti psihoterapevt ali skupinski analitik pomeni tudi učiti se in potovati - pa ne le na simbolični ravni, temveč tudi drugače.

        

PETI KONGRES PSIHOTERAPEUTA SRBIJE

Oktober 2015, Beograd, Srbija

Tema: LJUBAV I PSIHOTERAPIJA

 

Kolegi iz Srbije uspejo pod eno streho združiti različne psihoterapevtske modalitete in jih predstaviti v obliki predavanj, okroglih miz, delavnic. Jutro na kongresu se prične z »društvenim sanjanjem« in dan zaključi z veliko skupino. Ni strahu, da se za vsakega posameznika ne bi našlo nekaj zanimivega s področja, s katerim se ukvarja, poleg tega pa ima vsakdo možnost vpogleda in sodelovanja tudi v drugih psihoterapevtskih pristopih.

Na voljo je tudi številna strokovna literatura.  • Beograd - središče mestaOgled znamenitosti in fotografija za spomin.
  • Beograd - središče mestaOgled znamenitosti in fotografija za spomin.
  • Beograd - središče mestaOgled znamenitosti in fotografija za spomin.
  • Beograd - ulica SkadarlijaBeograd je mesto, ki živi dolgo v noč. Obisk znamenite ulice Skadarlija, večerja v lokalu »Kod tri šešira« ob dobri hrani, zvokih tamburic in nostalgičnih pesmi.
  • http://wowslider.com/Skadarlije ni brez »dive«, ki očara s svojim glasom in mimiko, zapeljuje goste in jih popelje v davne čase.
Beograd - središče mesta1 Beograd - središče mesta2 Beograd - središče mesta3 Beograd - ulica Skadarlija4 Beograd - ulica Skadarlija5 6
css slider by WOWSlider.com v8.7